Om Pure Nordic Yoga

Værdier og formål

Formidling:

Pure Nordic Yoga sikrer gennem praksisnær formidling høj grad af implementering af ro, fokus og trivsel i centrum for læring og udvikling. Med en dybdegående forståelse for målgruppen, formidles yoga som pædagogisk/ didaktisk værktøj rettet mod skoler, daginstitutioner og familier på en relevant og lettilgængelig måde. Dette understøttes af Pure Nordic Yoga’s produkter, der er udviklet til at sikre denne implementering.

Problemløsning:

Pure Nordic Yoga arbejder målrettet på at have fokus på den enkelte kundes behov og brug for problemløsning. Lang erfaring sikrer afsæt i praktiske og letanvendelige løsninger, der er skræddersyet til kundens virkelighed- om det måtte være i skole-, daginstitutions- eller familieregi. Et grundigt forarbejde med fokus på problemområder, der trænger til en ny indgangsvinkel, er med til at skabe et brugbart og relevant samarbejde.

Kreativ tilgang:

Pure Nordic Yoga har afsæt i kreative løsninger på de udfordringer, som lærere, pædagoger og forældre dagligt møder i omgangen med børn. Der foregår en konstant udvikling af nye produkter, der sætter fokus på at skabe de bedste rammer for fokus, ro og trivsel. Det at tænke i kreative løsninger er en måde hvorpå der kan tilføjes ekstra redskaber i den værktøjskasse, målgruppen allerede har i forvejen. At tage afsæt i hverdagen og tænke nyt, så børn og voksne kan udleve deres fulde potentiale – lige der hvor de er, med det de kommer med.

Pure Nordic Yoga - ebøger og online kursusv

Pure Nordic Yogas formål er at sætte ro, fokus og trivsel i centrum for læring og udvikling. Så børn og voksne udlever deres fulde potentiale.