Formål og tilgang

Kernekompetencer

“Pure Nordic Yogas formål er at sætte ro, fokus og trivsel i centrum for læring og udvikling, så børn og voksne udlever deres fulde potentiale”

Formidling af yoga som pædagogisk værktøj

Pure Nordic Yoga sikrer gennem praksisnær formidling høj grad af implementering af ro, fokus og trivsel i centrum for læring og udvikling. Med en dybdegående forståelse for målgruppen, formidles yoga som pædagogisk/ didaktisk værktøj rettet mod skoler, daginstitutioner og familier på en relevant og lettilgængelig måde. Dette understøttes af Pure Nordic Yogas produkter, der er udviklet til at sikre denne implementering.

Problemløsning skræddersyet til din virkelighed

Pure Nordic Yoga arbejder målrettet på at have fokus på den enkelte kundes behov og brug for problemløsning. Lang erfaring sikrer afsæt i praktiske og letanvendelige løsninger, der er skræddersyet til kundens virkelighed- om det måtte være i skole-, daginstitutions- eller familieregi. Et grundigt forarbejde med fokus på problemområder, der trænger til en ny indgangsvinkel, er med til at skabe et brugbart og relevant samarbejde, der løser problemstillingerne.

Kreativ tilgang og konstant udvikling af nye produkter til værktøjskassen

Pure Nordic Yoga har afsæt i kreative løsninger på de udfordringer, som lærere, pædagoger og forældre dagligt møder i omgangen med børn. Der foregår en konstant udvikling af nye produkter, der sætter fokus på at skabe de bedste rammer for fokus, ro og trivsel. Det at tænke i kreative løsninger er en måde hvorpå der kan tilføjes ekstra redskaber i den værktøjskasse, målgruppen allerede har i forvejen. At tage afsæt i hverdagen og tænke nyt, så børn og voksne kan udleve deres fulde potentiale – lige der hvor de er, med det de kommer med.