KURSUS I VEJLE

Pure Nordic Yoga afholder kurser i Vejle.

  • Yoga i skolen kursus for lærere og pædagoger. Her er fokus på at lære små og effektive breaks, der kan skabe ro i undervisningen. Og hvordan man kan kombinere yoga og fag-faglige emner.
  • Yoga og ergonomi for daginstitutions personale og dagplejere. Her er fokus på at lære, hvordan du kan passe på egen fysiske og mentale sundhed gennem leg med yoga sammen med børnene.

Find dit kursus her

 

KURSUS I JERES INSTITUTION/ SKOLE

Jeg kører ud og afholder kursus hos jer.

Der er mange fordele ved at samle hele personalegruppen til et kursus, hvor alle kan få praktisk hands on viden omkring yoga i skolen eller daginstitutionen.

Jeg har stor erfaring i dette og tilpasser indhold til lige præcis jeres behov.

Kontakt mig ved interesse her

KOMMUNE KURSUS

Jeg har stor erfaring med at indgå samarbejde med en hel kommune.

Her er det muligt at sende medarbejdere enten på samme tid eller løbende over flere år på kursus.

Et eksempel er Vejle Kommune, der har samarbejde med Pure Nordic yoga. Først blev Dagplejen uddannet til at bruge Yoga og ergonomi i hverdagen. Og nu er dagtilbuddet i gang. Her er der løbende kurser, hvor daginstitutionspersonale tilbydes at få Yoga og ergonomi kursus.

Interesseret i at høre mere omkring dette, kontakt mig her

ONLINE YOGAKURSUS

Jeg tilbyder et online yoga kursus med otte moduler og inklusiv et sæt Pure Nordic Yogakort.

Det online kursus henvender sig til dagplejere og daginstitutions- personale på 0-6 års området.

Her har institutioner/ kommuner mulighed for at uddanne en enkelt eller flere af deres medarbejdere i at anvende yoga til børn. Det er også en mulighed for private at blive klædt på til at lave yoga med børn 0-6 år.

Læs mere her

Kursusindhold med udgangspunkt i praksis

  • Yogaen anses som et pædagogisk værktøj til at skabe en roligere og mere fokuseret hverdag, hvor trivsel, læring og udvikling er i centrum for undervisningen
  • Undervisningen indeholder blandt andet teori omkring krop og nervesystem. Hvordan man kan regulere børnenes energi niveau op og ned. Hvordan brugen af små yoga breaks kan øge indlæring og støtte børnenes evne til selvregulering
  • Der er også mulighed for at kombinere yoga og ergonomi med fokus på reduktion af smerter og slitage i arbejdet med børn
  • Nysgerrig på at vide mere – tag endelig kontakt til mig for en uforpligtende samtale

 

Arbejdsmiljøprisen 2023!

Vejle kommunes dagpleje vandt arbejdsmiljø prisen 2023 i kategorien Ergonomi.

Pure Nordic Yoga stod for undervisningen af dagplejerne i at anvende yoga som et bevægelsesværktøj i deres hverdag med børnene

Projektet strakte sig over 2,5 år, hvor alle dagplejere blev uddannet i, hvordan de på bedst mulig vis kan sørge for egen fysiske og mentale sundhed. Samtidig har de lært, hvordan de kan implementere bevægelse sammen med deres børnegruppe.

“Der er mange løft og vrid i arbejdet i dagplejen, hvor de ansatte i øvrigt har en arbejdsuge på 48 timer og ofte har været i faget i mange år. Det sætter sit præg på kroppen for mange af vores dagplejere. Derfor er det fantastisk, at vi har kunnet implementere bevægelse ind i dagligdagen, så både børn og ansatte får hjælp,” siger Tonny Sejrup, Tillids- og Arbejdsmiljørepræsentant i Dagplejen Vejle Kommune”

Læs pressemeddelelsen i fulde længde her: Pressemeddelelse Arbejdsmiljøprisen

 

Se TvSyds indslag om projekter her:

TVSyd om Yoga og ergonomi projektet

Interesseret i at høre mere om, hvordan i som kommune kan sætte arbejdsmiljø og bevægelse på dagsordenen?

Kontakt mig på telefon +45 53 89 26 02 eller udfyld nedenstående formular, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.